RICHTPRIJZEN

PAKKET 1
Opmaak boek
basis

Op basis van jouw favoriete opmaak maken we een gepersonaliseerd sjabloon. Pakket 1 is inclusief overleg en opmaak cover / voorwoord / inhoudstafel.

Indien je een beetje vertrouwd bent met Adobe-programma’s kan je nu zelf je recepten en foto’s in dit sjabloon invoegen.

 

RICHTPRIJS

€ 360

PAKKET 2
= pakket 1

+ invoegen van
60 recepten + 15 eigen foto’s

 

Wij verzorgen de opmaak van jouw recepten- en fotopagina’s. 

Heb je meer dan 60 recepten, dan rekenen we € 2,00 extra per recept. Heb je meer dan 15 foto’s, dan rekenen we € 1,00 extra per foto. 

 

RICHTPRIJS

€ 495

PAKKET 3
= pakket 2

+ fotosessie 2 uur 
inclusief foto’s in lage 
én hoge resolutie

Een fotosessie geeft een absolute meerwaarde aan je boek! Denk bijvoorbeeld aan foto’s van jou en je kinderen of kleinkinderen die helpen in de keuken of besjes plukken in je tuin …

Wij komen bij jou aan huis en leggen jouw ‘familie-lifestyle’ vast. We bewerken minimum 20 foto’s en stellen deze ter beschikking in zowel lage (goed voor social media) als hoge resolutie (goed voor print).

 

RICHTPRIJS

€ 670

FOTOSESSIE

Een fotosessie kan in functie van een boek, maar ook gewoon op zich. Foto’s bij het kokkerellen, gezellig tafelen met familie of vrienden aan een mooi gedekte tafel op je terras, je (klein)kinderen in de moestuin of een picknick in het bos. We leggen die mooie momenten van ‘samen genieten’ voor eeuwig vast.

Fotosessie 2 uur + minimum 20 (bewerkte) foto’s in lage (goed voor social media) én hoge resolutie (goed voor print).

 

FOTOSESSIE van 2 uur

€ 175

+ reisvergoeding: € 0,3542 / km

DIGITALISEREN
of RESTAUREREN
VAN OUDE FOTO'S
of DIA'S

Heb je oude foto’s, negatieven, dia’s of documenten die passen in het project? Deze kunnen we digitaliseren en restaureren. 

 

DIGITALISEREN

0,36 € / scan

RESTAUREREN (Photoshop)

€ 45 / uur

OVERIGE CORRECTIES EN WIJZIGINGEN

Bij een goede voorbereiding zullen er weinig of geen correcties moeten gebeuren. Daarom benadrukken we om de recepten reeds voor het doorsturen grondig na te lezen. Foutjes hier of daar kunnen uiteraard gecorrigeerd worden (tot en met de proefdruk), maar hoe juister de initiële teksten, hoe beter.

 

CORRECTIES

€ 45 / uur